Автомобилни фолиа Llumar (USA)

Автомобилни фолиа Llumar (USA)

35лв.

Product Details

Код на продукт: 031
Наличност: Out Of Stock
Show Custom Block
Количество:

Автомобилно фолио за слънчева и UV защита LLumar

Kогато настъпи време да изберете правилното фолио за стъклата на вашата кола пазарът е огромен. Да, но Вие се нуждаете не просто от избор. Вие се нуждаете от правилният избор! Изберете американско автомобилно фолио за стъкло LLumar за да имате доказана ефективност. 

Слънчева защита

Слънчевите лъчи могат да направят салона на колата Ви непоносимо горещ. Фолио за автомобилни стъкла LLumar може Ви предостави гарантирана слънчева защита. Монтираното високо ефективно фолио за прозорци LLumar може да понижи повърхностната температура в купето с 16°C (29°F) което прави пътуването Ви много по-удобно, облекчава работата на климатика и намалява разхода на гориво.Фолиото може да Ви осигури енергоспестяване, слънчева и UV защита.Друга полезна характеристика на авто фолио LLumar е, че то намалява отраженията и по този начин намалява умората и напрежението в очите.

Ултравиолетова защита

Ултравиолетовите (UV) лъчи могат да повредят интериора на колата и наранят човешката кожа. Фолиото LLumar създава защитна бариера, която блокира над 99% от UV лъчите като многократно удължава живота на салона и предпазва Вас и пътниците от вредните UV лъчи.

Качество

За да осигури трайно качество, всяко фолио за стъкло LLumar се монтира професионално от добре обучени монтажисти. Нашите лепила от серия LLumar HPR са световно известни със своята якост, трайност и прозрачност. Това качество и прецизната изработка ще Ви даде увереност, че сте направили правилният избор. За да сте сигурни в качеството на продуктите, в техния произход и тяхната гаранция винаги изисквайте - сертификат за съответствие, който оказва произхода и марката на фолиото.

Затъмняване (тониране) на автомобилни стъкла

Фолиото за коли на LLumar позволява лесен монтаж от страна на опитен монтажист на фолио. То е термосвиваемо и самозалепващо и това позволява да се икономиса от времето за поставяне. Фолио LLumar се предлага в 4 различни класа и има различни разцветки и затъмнености. По този начин нашите фолиа за автомобили имат способността да задоволят всички ваши нужди. Ако имате желание да поръчате автомобилно фолио за слънчева защита и UV защита с марка LLumar, но не сте сигурни в избора си, Вие можете да се свържете с нашето представителство в България и да поискате съвет от професионалист в областта.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:За нас

Шаркифолио Студио
София 1220 ж.к.Надежда - 5, Ул. "Свети Мина" 15
(срещу блок 509) в Aвтосервиз "КОРЕКТ 2002"

Контакти

Нов клиент

Регистриран клиент

Създавайки собствен профил, Вие получавате възможност да пазарувате по-лесно, да следите поръчките си и да получавате актуални оферти на електронната си поща.

Продължение

Регистриран клиент