Дизайн на флаери

Дизайн на флаери

15лв.

Product Details

Код на продукт: 080
Наличност: На склад
Show Custom Block
Количество:

    Ако ще правим "дизайн" от няколко снимки и текст, ще ви струва 15 лв. (за двустранен флаер). Но все пак ще се наложи Вие да ни дадете снимките и текста.

    Ако желаете нещо на ниво колажи, преливки и други цената е 50 лв.
    Дизайнерът ни е добър и според времето, което той отделя за дизайна - се стига и до един от тези резултати - става, много е добър и отличен е.
    Надяваме се че не сте от клиентите, които са пробвали някоя графична програма и вече всичко в света на рекламата е лесно и просто.
    А що се отнася до снимките, намирането на снимки в интернет, може да се окаже по-продължително от самия дизайн на флаера.Това е така, защото снимката на екран изглежда добре, но изискванията за печат са съвсем различни.
 
 
Ако смятате, че имате по-добра идея за дизайна на флаера.

    Подберете си снимки с резолюция 300 dpi (300 точки на инч). Ако фирмения ви знак не е във векторен формат, ще излезе като накъсан след печат.

    В зависимост от програмата, на която подготвяте файла за флаерите - накрая ще се наложи да експортнете в някой от следните формати: CDR (във векторни криви), PDF или TIF.

    Препоръчваме ви горещо TIF на 300 точки на инч за да си спестим главоболията по оправяне на прозрачности и други екстри, които сте допуснали несъзнателно.

    Винаги надписите трябва да са на поне 5мм. навътре от ръба. А размера трябва да е с 2мм. от всяка странна по-голям. Тези 2 мм. от всяка страна са заради ножа, който реже накрая - широк е 2 мм. и когато обреже от всяка страна - изчезват именно тези 2 мм.
 

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:За нас

Шаркифолио Студио
София 1220 ж.к.Надежда - 5, Ул. "Свети Мина" 15
(срещу блок 509) в Aвтосервиз "КОРЕКТ 2002"

Контакти

Нов клиент

Регистриран клиент

Създавайки собствен профил, Вие получавате възможност да пазарувате по-лесно, да следите поръчките си и да получавате актуални оферти на електронната си поща.

Продължение

Регистриран клиент